Windrich Coaching & Counseling

Als het tijd is voor een goed gesprek

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan meteen, maar...

Met wie maak je die afspraak eigenlijk?

Aangenaam, ik ben Mirjam Windrich. Mijn coachings- en therapiepraktijk bevindt zich in Den Haag en bestaat sinds 2005. Intussen heb ik veel mensen met goed resultaat kunnen begeleiden. Zowel in groepen, in individuele gesprekken als in relatietherapie. Een nieuwe start is een van de boeken die ik heb geschreven.

In het gesprek is er natuurlijk alle ruimte voor jouw verhaal en stel ik de vragen die je nodig hebt om tot inzicht en verheldering voor jezelf te komen. Onverwerkte zaken en in de loop der tijden ontstane denkconstructies krijgen aandacht en je voelt almaar meer energie om vol vertrouwen verder te gaan, of juist te starten met iets nieuws. En dit alles vindt plaats in een sfeervolle, veilige en mooie omgeving.

Ik studeerde Nederlandse taal en letterkunde en (deels) psychologie, filosofie en geestelijke verzorging. Verder ben ik gediplomeerd coach en psychosociaal therapeut. Aangesloten bij de RBCZ en geregistreerd loopbaanprofessional. Daarnaast schrijf ik boeken en artikelen over de psyche, over vrouwen en werk en online hulpverlening.

Lees ook mijn blog.

Vraag gerust meer over mij en stuur een berichtje. Je krijgt direct antwoord. Mailen kan ook: info@mirjam.nu

Gewoon bellen kan natuurlijk ook: 070-3596407